Terminos legales

Aviso Legal

Ús del lloc web

L’accés al nostre lloc web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i acceptació íntegra, expressa i sense reserves d’aquest Avís legal, Termes i Condicions, vigents en el moment de l’accés, que demanem que et llegeixes detingudament. La Fundació Jaume Bofill, no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts del lloc web, els quals són responsabilitat exclusiva de l’usuari que hi accedeixi o els utilitzi. La Fundació Jaume Bofill es reserva el dret de modificar el present text legal lliurement i en qualsevol moment, sense avís previ, així com els continguts dels dominis, i els termes i les condicions d’aquest avís. En ocasions, és possible que determinades informacions i documents no es trobin accessibles.

Vols compartir els nostres continguts?

Pots fer-ho i ens agradaria que ho fessis! Els nostres continguts majoritàriament es difonen sota la llicència Creative Commons, especificada en cada cas, per tal que te’ls puguis descarregar. Per això, llevat que s’indiqui el contrari, t’animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear els continguts propis d’aquest web, per a qualsevol finalitat, inclosa la comercial. Només et demanem que reconeguis l’autoria de la creació original.

Enllaça’ns!

Sempre que vulguis ens pots enllaçar! L’únic que et demanem és que facis visible la URL i indiquis que s’està accedint a un lloc web de la Fundació Jaume Bofill.

Enllaços amb altres institucions i entitats

Aquest lloc web també conté enllaços o hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. La presència d’enllaços en el lloc web té una finalitat merament informativa. La Fundació Jaume Bofill no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en les pàgines web esmentades ni la seva veracitat o actualització i, en conseqüència, la Fundació Jaume Bofill queda eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar de la utilització de pàgines web alienes al nostre lloc web.

Els serveis d’informació i publicacions oferts per la Fundació Jaume Bofill mitjançant els seus llocs webs públics i l’enviament de butlletins periòdics per correu electrònic són gratuïts per a qualsevol usuari que ho desitgi. No obstant això, hi ha serveis d’altres webs relacionats que poden estar enllaçats amb aquests llocs webs que disposen de la seva pròpia política de preus.

La teva privadesa ens importa, confia en nosaltres!

Mai compartirem el teu nom i adreça amb ningú. La Fundació Jaume Bofill vol ser profundament respectuosa amb el dret de les persones a preservar la seva intimitat i privacitat i per això acompleix amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en tot allò relacionat al tractament de dades personals i la seva lliure circulació. També acompleix amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Si vols rebre informació sobre la nostra activitat, només cal que ens facilitis les teves dades de contacte a aquest formulari i et facilitarem informació sobre els pròxims actes, publicacions, vídeos i notícies d’actualitat, de forma totalment gratuïta. Per resoldre qualsevol qüestió relativa al procés de registre i/o identificar i corregir possibles errors, pot posar-te en contacte amb la Fundació Jaume Bofill, per correu electrònic butlletifjb@fbofill.cat, o trucant al número de telèfon: +34 93 458 87 00.

Enllaça’ns!

Sempre que vulguis ens pots enllaçar! L’únic que et demanem és que facis visible la URL i indiquis que s’està accedint a un lloc web de la Fundació Jaume Bofill.